Klinički centar prvi put dobija magnetnu rezonancu, proširuje kapacitete svog rada još jednom angio salom, Ro i Eho aparatima, kao i plazma sterilizatorima

SAZNAJTE VIŠE

U Kliničko-bolničkom centru Zemun u Beogradu lekari su po prvi put odstranili tromb iz krvnih sudova mozga, i to kod pacijenta koji je nedavno imao dve operacije na otvorenom srcu.

Saznajte više

Dobrotvorni bal za pomoć porodilištima KBC „Zemun” i „Zvezdara”, kao i aukcija pod nazivom „Vreme je za porodicu” priređeni su u Svečanoj sali Skupštine grada.

Saznajte više

U okviru tradicionalne akcije ta kompanija četvrtu godinu zaredom poklanja novogodišnje paketiće deci koja borave u ustanovama širom Srbije, a vrednost ovogodišnje donacije je oko sedam miliona dinara.

Saznajte više

Kompanija "Roma company" donirala je danas Kliničko-bolničkom centru Zemun u Beogradu materijal iz svog asortimana u vrednosti od 600.000 dinara za rekonstrukciju dela te bolnice.

Saznajte više

Šta im je potrebnije od leka? Koliko njih je preživelo zahvaljujući tome što su zimu proveli u bolnici?

Saznajte više

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko-bolničkog centra Zemun. Zdravstvo je srce našeg društva, poručio je predsednik.

Saznajte više

Nikodijević je kazao i da zemunska bolnica ima dovoljno kapaciteta i kadra da u njoj može da se uvede prvo odeljenje za vantelesnu oplodnju od svih beogradskih kliničkih centara.

Saznajte više

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina, zajedno sa dr Daglasom Džeksonom, direktorom Projekta C.U.R.E. i u pratnji Nj.E. gospodina Kajla Skota, ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, isporučila je medicinsku opremu vrednosti više od 500.000 evra Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Saznajte više

Predstavnici grada Beograda i opštine Zemun obišli su renovirana odeljenja u KBC „Zemun“, u koje je grad uložio 163 miliona dinara, i tom prilikom najavili skoro renoviranje odeljenja pedijatrije.

Saznajte više

Fondacija Princeze Katarine Karađorđević i Komisija za hitnu pomoć i opremu (Project C.U.R.E) iz Kolorada isporučili su danas medicinsku opremu vrednu više od 500.000 evra Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Saznajte više

Svečanom akademijom Kliničko-bolnički centar Zemun danas je obeležio 230 godina postojanja. Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica kojima su uručene plakete i povelje.

Saznajte više